Khabib Nurmagomedov ismét meghozta a PSG szerencséjét

Navas és Mbappé is megköszönte a "közreműködést".


Kylian Mbappe mesterhármasával a PSG gyakorlatilag megsemmisítette a hazai pályán játszó Barcelonát. Bár s koronavírus terjedése miatt nézők nem lehettek a találkozón, Khabib Nurmagomedovnak mégis sikerült bejutnia a Camp Nouba, ha pedig már ott volt kiszurkolta a győzelmet a franciáknak.

Az orosz harcos már a meccs délutánján élőben közvetítette rajongóinak, ahogy a helyszínre tart, majd egy üzenetet is közzé tett, amelyben támogatásáról biztosította a francia alakulat tagjait.

 

Ezt követően Nurmagomedov több felvételt is közzétett, amelyen jól látszottak az ürességtől kongó lelátók. A könnyűsúlyú bajnoknak a 85. percben még egy gólt is sikerült lencsevégre kapnia.


A találkozó után a PSG játékosai közül Mbappé aláírta a mezét, majd a UFC-sztárnak ajándékozta. A képek tanúsága szerint azonban nemcsak tőle sikerült Nurmagomedovnak begyűjteni egy ereklyét, hanem Keylor Navastól is.
Posztja alá a harcos annyit írt: nagyon köszönöm.

 

Az már jó kérdés, hogy valójában ki mondhat köszönetet a másiknak, hiszen Nurmagomedov már 2019-ben is meghozta a franciák szerencséjét. Akkor a 3-0-ra végződött Real Madrid elleni találkozón ült le a lelátóra.

Borítókép:  David Ramos/Getty Images és Twitter.com

Videók