Két „vörös ördög” is Milánóban köthet ki

Az Inter és a Milan is Manchesterből erősítene.


Jesse Lingard és Ashley Young napjai megvannak számlálva Manchesterben. Olasz sajtóhírek szerint a két játékos már a télen klubot váthat, ráadásul egyformán Milánóban folytathatják pályafutásukat.

Olasz sajtóhírek szerint Jesse Lingard új ügynöke, Mino Raiola beajánlotta ügyfelét az AC Milannak.

Ahogy arról beszámoltunk, Lingard ügynököt váltott a napokban, így a United köreiben finoman szólva sem közkedvelt Raiola intézi a jövőben a játékos ügyeit. A 27 esztendős Lingard persze aligha véletlenül állt be Raiola tekintélyes kötelékébe. Alighanem az angol válogatott támadó is érzi, hogy gödörbe jutott karrierje fontos válaszút előtt áll. Pocsék, gólmentes formája ellenére is marad a Manchester Unitednél még több pénzért, vagy összehoz egy zsíros kontraktust egy másik klubbal. Alighanem utóbbi esetben lehet nagy szerepe Raiolanak.

Köztudott, hogy a játékosügynök szoros kapcsolatot ápol az AC Milan együttesével és a Sport Italia szerint már be is ajánlotta a klubnak az angol labdarúgót.
 


A Milan a bajnokság 12. helyen áll jelenleg, így nem meglepő, hogy a klub vezetősége a téli átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a keretet. Nemrégiben szerződtették Ibrahimovicot és könnyen elképzelhető, hogy hamarosan Lingard is követi Milánóba korábbi csapattársát.

Lingard mellett, Ashley Young lehet a Manchester United újabb játékosa, aki az angol bajnokságot a Serie A-ra cseréli. A Sky Italia szerint ugyanis az Internazionale szeretné megszerezni a Manchester United védőjét, Ashley Youngot.
 


Aaron Wan-Bissaka érkezésével kiszorította a rutinos védőt, aki mindensorozatot figyelembe véve 18 meccsen húzhatta magára a United mezét. A 34 éves védőnek nyáron lejár a szerződése, azt egyelőre nem tudni, az Inter csak nyáron vinné-e a játékost vagy még januárban, utóbbi esetben fizetni is kell érte klubjának. Young lehetne rövid időn belül a harmadik játékos, Sanchez és Lukaku után, aki Antonio Conte csapatához igazol.

Olasz sajtóhírek szerint a játékos nyitott a klubváltásra és kész elfogadni az olasz bajnokság listavezetőjének ajánlatát.

Érdekesség, hogy a United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer a Manchester City elleni meccs után kitérő választ adott a játékossal kapcsolatban, ugyanis annyit mondott csupán, hogy erősíteni szeretné a csapatot, nem pedig gyengíteni.

Borítókép: Simon Stacpoole/Getty Images

Forrás: sportbible

Videók