Kalmár Zsolt góllal járult hozzá a DAC fölényes sikeréhez - Videó

A dunaszerdahelyi csapat 6 gólt vágott a Nyitrának.


Kalmár Zsolt góllal járult hozzá, hogy a Dunaszerdahely házigazdaként 6-0-ra legyőzze az FK Nitra csapatát a szlovák labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának szombati játéknapján.

Az FC DAC honlapja szerint a hazaiak csapatkapitánya végig játszotta a találkozót, és a hatvanadik percben büntetőből volt eredményes. Kalmárnak a mostani idényben ez már a második találata volt.Magyar csapattársa, Schäfer András is kezdő volt, a 82. percben lecserélték.

Holman Dávid hiányzott a címvédő Slovan Bratislava keretéből, és mivel a pozsonyiak 2-1-re kikaptak az FC ViOn Zlaté Moravce otthonában, három kör után már csak a listavezetővé előlépett Dunaszerdahely százszázalékos. 

Kép: Dimitris Lampropoulos/NurPhoto via Getty Images

Sport365.hu - "A sport sírásói vagytok" - üzentek a DAC szurkolói

Társoldalunk, a Felvidéksport számolt be róla, hogy a Dunaszerdahely szurkolói tiltakozásáról, ami a kormány általi újabb megszorítások és a sportrendezvényeken való részvételi korlátozások ellen irányult. A DAC szurkoló a Facebookon úgy fogalmaztak, hogy a kiírásukkal szeretnék felhívni a figyelmet a szurkolói élet ellehetetlenítése ellen.

Videók