Ilyen most a kapcsolata Cristiano Ronaldónak egykori ügynökével

Nemrég váltak külön útjaik hosszú idő után, a szaúdi üzlet már nem az ő találmánya volt.


Tavaly nyáron még lázasan keresték új csapatát, majd télen különváltak útjaik. Cristiano Ronaldo és Jorge Mendes szakmai kapcsolata ugyan véget ért, de mint azt egy friss interjúban a szuperügynök elmondta a riportereknek, továbbra is nagyra tartja a világsztárt mind a pályán, úgy emberileg is.

„A kapcsolatunk továbbra is nagyszerűnek és közelinek mondható. Hogy látom őt az életének a jelenlegi szakaszában? Cristiano mindig a szívemben marad. Ő egy különleges játékos, nekem személy szerint emberként is az.”

„Ha néhány évvel ezelőtt lennék és lehetne egy játékosom, aki csak fele annyira értékes, mint Ronaldo, kevesebbért is szerződnék. Minden portugálnak büszkének kell lennie arra, hogy volt és még mindig van egy olyan futballistánk, mint amilyen ő.”

A honfitársával szakító Real Madrid legenda télen egy közeli barátját – Ricky Regufe – kérte meg, hogy találjon neki új csapatot, így kötött ki végül Szaúd-Arábiában, ahol, ha szakmailag meg is kérdőjelezhető a váltás, anyagilag élete egyik legjobb döntését hozta – igaz, az elmúlt hetek hírei alapján talán ismét Európa felé kacsingat a hetes mezszám ikonikus tulajdonosa.

Borítókép: getty images europe

Videók