Így bűnhődött Ronaldo két hónapnyi vitatkozás után

Alighanem a beismerés jobban fájt neki, mint az iMac gépek vásárlása.


Wojciech Szczesny, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa a saját podcastjében elárulta, milyen büntetést kapott Cristiano Ronaldo, miután kiállították a Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen még 2018-ban.

A 2018–2019-es Bajnokok Ligája-idény csoportkörének első fordulójában Cristiano Ronaldo mindössze 29 percet töltött a pályán, mivel Felix Brych játékvezető az alapvonali asszisztense bemondására kiállította dulakodás miatt. A portugál klasszis nehezen vette tudomásul a piros lapot, ráadásul a saját edzőjének szabályai miatt is bűnhődnie kellett.

A torinói együttes korábbi edzője úgy döntött, hogy minden kiállított labdarúgónak ajándékkal kell meglepnie a csapattársait. Az ominózus Valencia elleni BL-találkozó után Cristiano Ronaldót hosszú ideig győzködni kellett, hogy vegyen valamit ugyanis a portugál klasszis szerint jogtalanul küldték le a pályáról. 

"Igen, mindannyiunknak van egy iMac számítógépe, amit Ronaldótól kapott. Nagyon hosszú időbe telt, mire megkaptuk, mert nem tudta feldolgozni a piros lapot, és ragaszkodott ahhoz, hogy márpedig ő nem csinált semmi rosszat. Körülbelül két hónapnyi vitatkozás után mindannyian kaptunk egy iMac gépet."

Ronaldo kiállítása:

Az egykori Arsenal kapus felidézett egy esetet, amikor ő is hasonló cipőben járt.

"Teljesen elfelejtettem milyen nap volt. Allegri hívott fel és a telefonban emlékeztetett, hogy aznap kell megajándékoznom a társakat. Már mindenki ott volt és csak rám várt. Körül belül fél óra késéssel érkeztem meg az edzőközponthoz. Végül fejhallgatót vásároltam a fiúknak."

D9INE on Twitter

Wojciech Szczesny has revealed that Cristiano Ronaldo was forced to buy all of his Juventus team-mates an iMac computer after his sending off against Valencia in 2018. Former Juventus boss Massimiliano Allegri ruled that players who were sent off must buy gifts.

Az ajándék vásárlás aligha befolyásolja Ronaldo pénzügyeit. A 35 éves klasszisnak minden bizonnyal jobban fájt azt látni, hogy Allegri elhagyta a Juventust a tavalyi szezon végén, mint sem a csapattársai arcát, akiket meglepett egy egy-egy iMac számítógéppel.

Forrás: 90min.in

Borítókép: independenteagle.com

Videók