Ibrahimovic: "Olyan jó vagyok, mint Messi és Ronaldo"

A svéd szerint nem az Aranylabdák száma fontos.


A milánóiak sztárja, Zlatan Ibrahimovic úgy gondolja nem ő vesztette el az Aranylabdát, hanem az Aranylabda vesztette el őt. A svéd szerint ő a legjobb a világon.

Lionel Messi hatszor, Cristiano Ronaldo pedig ötször nyerte el a rangos elismerést, ezzel szemben Zlatan Ibrahimovic egy negyedik helyet tud felmutatni a szavazáson. Az AC Milan játékosa azonban úgy érzi, a díj nem fontos számára.

„Az Aranylabda veszített el engem” – jelentette ki a France Footballnak, majd arról is beszélt nem tartja magánál jobbnak sem Messit, sem Ronaldót.

„Ha valódi minőségről beszélünk, nincs bennük több, mint bennem. Ha a trófeákat vesszük figyelembe, igen, nem én nyertem a Bajnokok Ligáját” – mondta.

„Nem tudom, milyen kritériumok alapján döntenek arról, ki kapja a díjat, mert nem vagyok a megszállottja. Amikor egy kollektíva dolgozik, az egyén elkerülhetetlenül profitál belőle. Az egyén nem tud jól teljesíteni, ha a csapat nem stabil” – tette hozzá, arról, hogy mi lehet az oka annak, hogy ő sosem kapta meg az elismerést.

„A lelkem mélyén azt hiszem, én vagyok a világ legjobbja” – zárta mondanivalóját.

Borítókép: Facebook.com/AC Milan

Forrás: fotbolltransfers.com

Videók