Hihetetlen! Másfél év után tudott ismét meccset nyerni a mexikói csapat

Fizetés elmaradás és sorozatos edzőváltás jellemezte a mexikói sereghajtó csapat elmúlt hónapjait.


A Veracruz mexikói labdarúgócsapat negyvenegy találkozót követően tudott ismét nyerni, miután az élvonalbeli bajnokság keddi játéknapján 1-0-ra jobbnak bizonyult a vendég Pueblánál.

A Veracruz - amely sereghajtó a mexikói élvonalban - ezt megelőzően 2018. augusztus 25-én győzött, azóta tizenegy döntetlen mellett harminc találkozón alulmaradt.

A mérkőzés egyetlen gólját a török Kazim Richards szerezte, aki korábban megfordult a Galatasaray, a Feyenoord és a Celtic csapatában is.

A győztes találat:Az együttest ebben a 14 hónapban hat edző - Hugo Chavez, Jose Luis Gonzalez China, Juvenal Olmos, Robert Dante Siboldi, Enrique Meza, jelenleg pedig Enrique Lopez Zarza - irányította.

A fizetések elmaradása miatt október közepén a Veracruz pályán lévő játékosai az UANL Tigres elleni bajnoki első három percében mozdulatlanok maradtak.

Az ellenfél akkor az első percben szintén nem futballozott, utána viszont kihasználta a hazai sztrájkot, és kétszer betalált a Veracruz kapujába. A találkozót végül 3-1-re nyerte meg a vendégcsapat. 

Borítókép: Jam Media/Getty Images

Videók