Hiába tökéletes az alakja,sokáig mégsem mert Ronaldo előtt edzeni

A sztárjátékos párja sok érdekességet osztott meg.- Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Cristiano Ronaldo barátnője a Sportweeknek őszintén mesélt a sztárral való kapcsolatáról.

Georgina Rodriguez és a Juventus sztárjátékosa 2016-ban ismerkedett meg egymással, azóta pedig mindenben számíthatnak a másikra. Jelenleg együtt nevelik közös kislányukat Alana Martinát, valamint Ronaldo három másik gyermekét, Cristianót, Mateót és Eva Mariát.
Rodriguez teljesen önálló karierrel rendelkezik, számos modellszerződéssel és szponzori együttműködéssel. Ezen kívül népes tábora van az Instagramon is, ahol 23,8 millióan követik.

Rodriguez önmagában jóhiszemű szupersztár, sokféle modellezési és szponzori megállapodással büszkélkedhet, és az Instagramon 23,8 millió követő követi a sereget.

A gyönyörű modell ezúttal a Sportweek címlapján mutatta meg tökéletes alakját, de nemcsak a bikinis fotó miatt volt különleges a lap kiadása, hiszen Rodriguez ezúttal komolyabb betekintést engedett az életükbe. Mesélt a házukról, a gyereknevelésről, karrierjéről és arról is, egy-egy vesztes meccs után bizony nem túl egyszerű a szerelmével.

 

„Van egy házunk, egy kerttel, ahol játszani tudnak a gyermekeink. Nem hiányolunk semmit. A torinóiak kedvelnek minket és én boldog vagyok itt. Most természetesen csak maszkban mehetünk el vásárolni, de néhány éve még moziba is jártunk” – mesélte életükről.

Ezt követően kitért arra is, élete szerelmének tartja Ronaldót.

„Szuper apa és a legjobb férj, akiről álmodhatnék.”

Azt is elmesélte, hogy a házimunkák kimaradnak a labdarúgó életéből, de szerinte ezzel nincs probléma.

„A házunkban lehetetlen lenne, hogy ő cserélje ki a villanykörtét, mert nagyon magas a mennyezet. Ha te Ronaldo lennél, cserélnél izzót 6 méter magasban? Jobb, ha nem. Vigyázzon magára és szentelje magát annak, hogy a legjobb legyen abban, amit csinál. Tisztességgel összpontosítson a szenvedélyére, a többit majd én megoldom.”Ronaldo híres arról, hogy megszállottan edz és 36 évesen is kirobbanó formában van. Bár kedvese alakja is figyelemre méltó, Rodriguez kezdetben még sem mert párjával edzeni.

„Nagyon sokat tanultam tőle. Mindig segít, tanít és motivál engem. Eleinte szégyelltem mellette edzeni, mert ő mégiscsak Cristiano Ronaldo. De aztán minden megváltozott. Ő az inspirációm és nagy szerelmem."

A modell azt is elárulta, egy-egy rosszabbul sikerült meccs után nem szokott túl kedves lenni a focista.

„Ha egy meccs nem sikerült jól, akkor nem sugárzik, mint a nap. Azzal azonban tisztiában van, hogy ilyen a foci. Néha nyer, néha veszít.”

Hozzátette ezt azért el tudja fogadni, hiszen nagyon szereti őt.

„Teljesen meglepett és meghódított. Önkritikus, felelősségteljes és szereti, amit csinál. Ő a tökéletes keverék” – zárta szavait.

Borítókép: Instagram.com/Georginagio

Forrás: rt.com

 

Videók