Harvey Elliott Salah miatt tagadta meg a Ramosszal való találkozást

A Real Madrid próbálta átcsábítani a fiatal angol tehetséget, de ő nem fogadta túl kedvesen a Ramosszal való találkozás ötletét.


Állítólag tavaly nyáron a Real Madrid megkérte Sergio Ramot, hogy segítsen nekik abban, hogy leszerződtethessék Harvey Elliottot, de a 2 játékos közti találkozó összehozása nem sikerült.

Elliott nemrég töltötte be a 17. életévét, de az idei szezonban már hétszer pályára lépett a Liverpool tagjaként. A tinédzsernek számos klub kínált lehetőséget, amikor elhagyta a Fulhamat, és nem sokkal később már Premier League történetének legfiatalabb játékosává vált. Mindössze 16 éves és 30 napos volt, amikor a vörösök leigazolták. Ekkor már szinte a világ összes klubja tisztában volt azzal, hogy Elliott mennyire tehetséges.

Többek között a Real Madrid is, ezért nagy erőfeszítéseket tettek, hogy megszerezzék a fiatal játékost. A klub meghívta Elliottot és családját a Santiago Bernabeu-ba és a csapat edzőkomplexumába, és felajánlották neki, hogy találkozhat Sergio Ramossal.

A The Atletic értesülései szerint ez azonban nem sikerült, mert az angol tini közölte, hogy nem akar azzal a játékossal találkozni, aki Mohamed Salahnak sérülést okozott.

 

Real Madrid vs Liverpool | Sergio Ramos attack Mo.Salah

(null)


Ramos és Salah a 2018-as BL-döntőben ütköztek össze, aminek a következtében a Liverpool támadójának úgy megsérült a válla, hogy le kellett cserélni. 

Elliott - aki nagyon felnéz az egyiptomi játékosra - állítólag azt felelte a királyi gárda ajánlatára: "Nem kedvelem őt azok után, amit Mo Salahval tett."

Borítókép: Alex Livesey - Danehouse/Getty Images
Forrás: mirror.co.uk

Videók