Haalandot kidobták egy szórakozóhelyről? – Videó

Elsőre úgy tűnhet, de itt a magyarázat.


Már bejárta a világhálót az a felvétel, mely szerint a hétvégén kitessékelték az egyik norvég szórakozóhelyről Erling Haalandot.

A Dortmund tehetsége, Erling Haaland hazájában, Norvégiában piheni ki a szezon fáradalmait, azonban hiába tett szert pillanatok alatt óriási népszerűségre, még neki sem lehet mindent megtenni.

A Twitteren megjelent ugyanis egy videó, amin az látszik, hogy a Borussia Dortmund szupersztárját kipenderítik a biztonsági őrök egy szórakozóhelyről.


A norvég TV2 azonban tisztavizet öntött a pohárba, ugyanis nem arról volt szó, hogy a norvég támadó esetleg balhézott, csupán a népszerűsége miatt túl nagy tömeg gyűlt a labdarúgó köré, ami meghaladta a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozás, mint például a távolságtartás határait.

"Nem volt semmi dráma. Asztalt foglaltunk Erlingnek és a barátainak, ám vannak a koronavírus miatt olyan rendelkezések, melyeket be kell tartanunk. Egyszerűen túl sok ember gyűlt az asztaluk köré." – mondta Oyvind Sörensen, a klub dolgozója, aki Haaland és családjának egyik barátja.

"Minden alkalommal, mikor felállt, az emberek énekelni kezdtek és a legtöbben a közelébe akartak férkőzni. Ezután megkérték, legyen szíves az asztalnál maradni, hogy ne okozzon további felbolydulást, de a biztonsági őr úgy érezte, Haaland nem tett eleget a felszólításnak, ezért megkérték, hogy hagyja el a szórakozóhelyet."


(Kép: Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images)

A futballista a videón meglehetősen dühösnek tűnik és az egyik biztonsági őrrel kiabál, aki kivezette őt és a társaságát a Beverly Hills Fun Pub nevezetű klubból, de az ott dolgozó fiatalember mindenkit megnyugtatott, mivel félreértés történt.

"Félreértés történt, az eset a felvételek alapján rosszabbnak tűnt, mint amilyen valójában volt. Utána beszéltünk Erlinggel és nincs harag."

A felvételre Halland édesapja, Alf-Inge Haaland meglehetősen viccesen reagált a Twitteren. A Leeds United és a Manchester City egykori játékosa azt üzente fiának, hogy inkább dolgozzon tovább, ugyanis az éjszakai élet nem neki való.


A 19 éves labdarúgót sokan a világ egyik legtehetségesebb fiatal labdarúgójának tekintik. Haaland lenyűgöző formában van, mióta a Bundesligában szereplő Dortmundhoz igazolt januárban, ugyanis 18 meccsen 16 gólt szerzett.

Forrás: rt.com

Kép: Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images

Videók