Gigaajánlatra készül a Real: 100 millió euró és egy játékos Dybaláért cserébe

Az biztos, hogy nagyot szólna ez a transzfer.


A Real Madrid alighanem a nyár legnagyobb üzletét készül nyél beütni, ugyanis a spanyol bajnok ajánlatot tervez tenni a Juventus argentin szupersztárjáért.

A spanyol lapok arról számoltak be, hogy a Királyi Gárdánál olyan annyira érdeklődnek Paulo Dybala iránt, hogy készek ajánlatot is tenni érte. Pénzt és játékost adna a Real Madrid a torinói gárda egyik legjobbjáért.

A Per Sport Mediaset információi szerint a Bajnokok Ligája kiesést követően a madridi klub elnöke, Florentino Perez úgy döntött, hogy ismét a klasszis 10-est igazolna a csapatba. A hírek szerint Toni Kroost vagy Iscót adná a madridi klub a 26 éves argentin válogatott futballistáért.


(Kép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A két játékos valamelyikén kívül egyébként még pluszban 100 millió eurót utalna a Real az olaszoknak. A Juventusnál azonban nem szándékoznak megválni Dybalától, különösen, hogy az olasz bajnoknál is éppen újjáépítenék a csapatot a frissen kinevezett Andrea Pirlóval. Ráadásul Dybala a szerződéshosszabbításáról tárgyal a csapatával, így a távozása nem tűnik valószínűnek. Ezenfelül a támadónak már csak azért se lenne oka elhagyni a Juvét, mivel remekül megy neki a játék Torinóban, ennek is köszönhető, hogy őt választották a legutóbbi olasz labdarúgóidény legjobbjának.


(Kép: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Ön szerint van rá esély, hogy Dybala elhagyja a Juventust a Real Madrid kedvéért a nyáron?

Forrás: sportbible

Kép: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Videók