Fegyelmi eljárás indulhat az Atlético ellen

A Manchester City elleni BL-meccs utolsó perceiben történtek miatt vizsgálódnak.


Nem ért véget a pályán az Atlético Madrid és a Manchester City negyeddöntős párharcának feszült hangulatú szerdai visszavágója a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a lefújás után ugyanis az öltözőfolyosón folytatódott a csetepaté, amiért fegyelmi eljárás indulhat a spanyol klub ellen.

Először a rendes játékidő utolsó percében szabadultak el az indulatok, amikor a csapatok szinte minden tagja részt vett a kakaskodásban. A bíró végül a hazaiaktól Felipét kiállította, illetve további két sárga lapot osztott ki.

A hosszabbítás 12 perce leginkább a durva belépőkről és összeakaszkodásokról szólt, nem a folyamatos játékról. A meccs lefújása után sem nyugodtak le a kedélyek, az öltözőfolyosón szét kellett választani a vitatkozó feleket, amiben a rendőrség is segédkezett. A tévékamerák felvételei szerint a spanyolok pályára sem lépett védője, Sime Vrsaljko valamivel megdobta a Manchester City játékosait.

 

 

Josep Guardiola, a vendégek spanyol mestere szerint mindenki láthatta, mi történt, ezért arról nem kívánt beszélni a meccset követő sajtótájékoztatón.
A szerdai összecsapás 0-0-s végeredménye a Manchester City továbbjutását eredményezte, mivel egy hete az angolok hazai pályán 1-0-ra győztek.

Borítókép: GettyImages 

Videók