Cristiano Ronaldo überelte Messi trükkjét - Videó

Valószínűleg nem ez fogja eldönteni, hogy melyikük a jobb, de meglehetősen mókás a folytonos rivalizálásuk.


A „Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi” vita egyike azon kevés dolgoknak, amelyekben biztosak lehetünk, ebben a bizonytalan időszakban.

Azt egyelőre még mindig nem lehet tudni, hogy a koronavírus-járvány miatt leállított olasz és spanyol pontvadászat mikor indulhat újra. A két klasszis folytonos összehasonlításának azonban a koronavírus-járvány sem szabhatott gátat, ugyanis az elmúlt időszakban számos korábbi labdarúgó és edző foglalt állást a Ronaldo vagy Messi vitában, valamint annál is több statisztikai kimutatás, illetve videós összeállítás látott napvilágot, hogy választ adjon az örök kérdésre.

Messi néhány hete a Barcelona egyik edzésén érdekes gyakorlatot mutatott be, ugyanis pár dekázás után fejjel jutatta be a labdát a tőle méterekre álló hálóba, ami leginkább egy kosárlabdapalánkhoz hasonlított.

Goal on Twitter

Just Lionel Messi things https://t.co/CaGVp7trfb

Messi magasságát tekintve meglehetősen lenyűgöző mutatvány volt. Azt nem tudjuk, hogy Cristiano Ronaldo tudatában volt-e ennek, azt azonban igen, hogy az ötszörös aranylabdás portugál roppant hasonló trükköt mutatott be a Juventus edzésén.

Goal on Twitter

Anything Messi can do... Ronaldo can do better? https://t.co/caurMXRP7B

Valószínűleg nem ezek a videók fogják eldönteni, hogy melyikük a jobb labdarúgó, azonban meglehetősen mókás, ahogy korunk két legnagyobb labdarúgója folyton rivalizál. Főként ugyebár Ronaldo miatt, aki úgy tűnik, nem tudja elviselni, ha nem ő a legjobb. Azt pedig csak a Juventus videósa tudja, hogy a 35 éves játékos hányszor próbálkozott meg a trükkel, mire sikerült neki.

Forrás: sportbible

Kép: Getty Images

Videók