Cristiano Ronaldo tízéves fia miatt indult rendőrségi nyomozás

Könnyen pórul lehet járni, ha az ember mindent kiposztol a közösségi médiában.


A helyi rendőrség nyomozást indított, miután Cristiano Ronaldo 10 éves fiáról olyan felvételek készültek, amelyen teljesen egyedül vezetett egy jet-skit.

Ronaldo Junior a rokonaival nyaralt a hétvégén a Madeirától délre fekvő Paul do Mar partjainál. Az ötszörös aranylabdás labdarúgó testvére, Elma szombaton töltötte fel az Instagramra a videót, amelyet később a portugál klasszis édesanyja, Dolores Aveiro, illetve maga Ronaldo is megosztott, azonban nem sokkal később törölt is.

Sun információi szerint Guerreiro Cardoso, a helyi kikötői rendőrség parancsnoka hétfőn az Expresso című lapnak megerősítette, hogy a videó alapján nyomozást folytatnak, hogy pontosan megtudják, mi is történt. Fontos ugyanis tisztázni, hogy a család tulajdonába tartozik a vízi jármű vagy kibérelték.

A jet-ski vezetéséhez ugyanúgy engedély és bizonyos kor betöltése szükséges, ellenkező esetben bűncselekménynek minősül az Ibériai-félszigeten, így Portugália autonóm régiójában, Madeirán is.

A portugál törvények szerint a jet-ski megfelelő engedély nélküli használatáért járó birság 300-tól 3000 euróig terjedő összeg lehet.

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Donde la vida comienza y el amor nunca termina

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

Forrás: rt.com

Borítókép: Naomi Baker/Getty Images

Sport365.hu - Nagyon komoly twerkelős videót posztolt Cristiano Ronaldo barátnője

Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez megvillantotta twerkelős képességeit a közösségi médiában. Úgy tűnik az ötszörös aranylabdás labdarúgó modell párja cseppet sem szégyenlős, bátran megmutatja formás idomait és azt is, hogyan mozgatja a tagjait, legutóbb egy twerkelős videót posztolt az Instagram-oldalán.

Sport365.hu - Cristiano Ronaldo és Sir Alex Ferguson 400 fontos fogadása

Egy történt arról, hogyan motiválta Sir Alex Ferguson, a Manchester United legendás menedzsere a zabolátlan portugál tehetséget. A 2006-os németországi világbajnokság után Cristiano Ronaldo nagyon jó formában volt, olyannyira magabiztos volt, hogy egy fogadást is kötött Fergusonnal.

Videók