Cristiano Ronaldo Khabib Nurmagomedovnak árulta el félelmét

Lehet abban némi igazság, amit mondott.


Cristiano Ronaldo elárulta Khabib Nurmagomedovnak, hogy attól fél bizonyos tényezők megakadályozzák majd a fiát abban, hogy a nyomdokaiba lépjen.

Az ötszörös aranylabdás 2018-ban 99 millió fontért igazolt a Juventushoz. Mikor aláírt az olaszokhoz, a klub a fiát is szerződtette. Cristiano Jr. hamarosan igazolta tehetségét, a 9 év alattiak közti bajnokságban 28 meccsen 58 gólt szerzett és 18 gólpasszt adott. Debütálásakor ráadásul rögtön 4 találatot szerzett.

Bár úgy tűnik minden adott ahhoz, hogy a fiú apja nyomdokaiba lépjen, az idősebb Cristiano mégis aggódik. Azt, hogy mitől tart, barátjának, az UFC könnyűsúlyú bajnokának, Khabib Nurmagomedovnak mondta el.

„Sokszor beszélgetünk chat-en és napi szinten sms-ezünk is, de amikor múltkor találkoztunk a motiváció forrása állt a vitánk középpontjában.”

„Azt mondta nekem, szeretné, ha a fia lenne az utódja, ugyanakkor aggódott, hogy ez nem lesz lehetséges, mivel ő ennyi idős korában csak álmodhatott arról, hogy lesz egy focicipője. A fiának mindene megvan. Tehát attól tart, hogy a fia nem fogja érezni ezt az éhséget.”

„Valójában az embereket az éhség vezérli. Vágyra és motivációra van szükség a dolgok eléréséhez, ha minden megvan akkor nehéz megtalálni a megfelelő motivációs forrást.”


„Amikor ezt elmondta nekem, meglepődtem, de tetszett. Megértettem, hogy ő egy olyan ember, aki sosem lenne elégedett két vagy három címmel.”

Ronaldo ugyanakkor mindent próbál megtenni azért, hogy megértesse gyermekeivel, a mostani életszínvonaluk nem egy magától értetődő dolog. 2019-ben éppen ezért elvitte fiát abba a szobába, ahol barátjával Miguel Paixaóval élt Liszabonban, 12 éves korában.
2019-ben Ronaldo úgy döntött, hogy megmutatja fiának, hol tartózkodnak barátjával, Miguel Paixaóval Lisszabonban, miután 12 évesen elhagyta Madeira otthonát, hogy megvalósítsa álmát.

 

"Elmentem Paixaóval és vele, és beléptünk abba a szobába, ahol megszálltam" - mondta Ronaldo a TVI portugál csatornának.

"Szerintük minden könnyű ebben a világban. Az életminőség, a házak, az autók, a ruhák ... azt hiszik, hogy mindez csak az ölükbe esik. Én megpróbálom azt közvetíteni a fiamnak, hogy ezek a dolgok nem csak a tehetségnek köszönhetőek.”

„Amikor beléptünk, hitetlenkedve fordult felém: Apa te itt éltél?” – mesélte Ronaldo az akkori élményeikről.

Forrás: sportbible.com

Borítókép: gettyimages

Videók