Coutinho még mindig hordja az ajándékot, amit Messitől kapott

Féltve őrzi a darabot.


Philippe Coutinho hatalmas becsben tartja azt a talizmánt, amit még Lionel Messi adott neki, amikor csapattársak voltak.

Messi 2018-ben Rama Pantarotto újságírótól kapott egy piros karkötőt, amikor a világbajnokság első csoportmeccsen kihagyott egy büntetőt, így az argentinok 1-1-es döntetlent játszottak Izlanddal.

A Nigéria elleni mérkőzés után az argentin sztár aztán alaposan meglepte a médiamunkást, amikor lehajtotta a zokniját és megmutatta, a bokáján hordja a talizmánt.

Honfitársa, Pantarotto teljesen ledöbbent, amikor a vegyes zónában erre fény derült, és azt kiáltotta: Anya, Messi viselte, majd az ég felé mutatott.

Néhány hónap elteltével, amikor Coutinho nagyon nem tudott formába lendülni a Barcelonában, Messi több gesztust is tett irányába. Egyrészt azért, hogy növelje az önbizalmát, engedte, hogy büntetőt lőjön, másrészt neki adta a szerencsehozó karkötőt.

Coutinho nagyra értékelte a gesztust. Olyannyira, hogy még mindig hordja a talizmánt. Az Aston Villával való szerződéskötésekor készült képeken jól látható, hogy a csuklóján van az ikonikus kiegészítő.

Az hogy a karkötő még mindig bír-e a mágikus erővel, hamarosan kiderülhet, mivel a brazil szombaton a Manchester United ellen debütálhat új csapatában.

Borítókép és forrás: Sportbible.com

Videók