Casillas újra munkába állna

Már a többiekkel készül.


A Porto ismét munkába állt, és elkezdte előszezonját, és teszi ezt mind a legendás hálóőrrel, Iker Casillas-szal. Igaz, az első nap még csak orvosi teszteken vettek részt a játékosok, hogy felmérjék alkalmasságuk, állapotuk.
 
Míg Casillas ismét rendes munkára jelentkezett, jövője a Portonál továbbra is a levegőben lóg. A hálóőr még májusban szenvedett szívrohamot egy edzésen, így nem garantált számára, hogy folytathatja. A csapat másik kapusának, Fabianonak az előző nap lejárt a szerződése, bár úgy hírlik, hosszabbítani fog, Diogo Costa pedig kölcsönbe távozik a Paços de Ferreirahoz, írja az O Jogo. Tehát a dolgok állása szerint a Portonak nincs alternatívája Casillasra.
A 38 éves hálóőr az elmúlt két hónapot a felépülésnek szánta, és jelezte, ő lesz az, aki megmondja, mikor van vége, amikor úgy érzi az a jó pillanat. Most Casillas csak játszik, és nem foglalkozik azzal, mi történhet a jövőben. Viszont a Porto elnöke, Jorge Nuno Pinto da Costa kijelentette pár hete, hogy a klub nyáron igazol egy új kapust, és Gianluigi Buffont emlegették a csapattal, mielőtt az olasz legenda úgy döntött volna, hazatért a Juventushoz. 
 
Mindeközben a csapat edzője három utánpótlás kapussal dolgozik, míg arra vár, a klub hogyan dönt Casillas kapcsán. A spanyol még nem kapott orvosi engedélyt arra, hogy visszatérhessen a pályára, de ő is visszatér a tesztekre egy felülvizsgálatra, mivel a klub igazolt játékos.

Videók