Buffon felesége szerint Ronaldo családjának nem szabadna használnia a közösségi médiát

Ilaria D'Amico tanácsát talán érdemes lehet megfogadhatnia Ronaldo családjának.


A Juventus legendás kapusának, Gianluigi Buffonnak a felesége is megszólalt miután Ronaldo nővére kiakadt. Az olasz hölgy szerint többet ártanak a családtagok bejegyézései a közösségi médiában, éppen ezért nem szabadna jelen lenniük.

Ilaria D'Amico ismert olasz televíziós személyiség, aki a Sky Sports Bajnokok Ligájával és Serie A-val foglalkozó műsorait vezeti, emellett 2014 óta Gianluigi Buffon partnere. Az olasz kapuslegenda felesége szerint Cristiano Ronaldo nem lehetett túlzottan boldog, amiért nővére, Elma Aveiro kritizálta csapatát a Napoli ellen elveszített Coppa Italia döntő után.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.


D'Amico az olasz Radio 1-nek adott interjút, amelyben úgy fogalmazott, hogy hiba volt nyilvánosan megkérdőjeleznie Aveironak az együttes taktikáját.

Az ötszörös aranylabdás labdarúgó testvére az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben kiemelte, hogy Ronaldo egyedül nem képes csodát tenni. A különféle képekből összeállított montázson egyébként csupa olyan fotó látható Ronaldóról, amelyen meglehetősen elégedetlennek tűnik a portugál.

"Mit tehetsz még? Ez minden, az én drága testvérem nem tud egyedül csodákat csinálni... Nem értem, hogyan tudnak így játszani.... Emeld fel az állad, te nem tudsz mindent magadra vállalni" - írta Elma az Instagramon.


(Kép: Instagram/elma_oficial)

"Meglehetősen régimódi vagyok ilyen téren." – mondta a bejegyzéssel kapcsolatban a 46 éves nő a Rádió 1-nek.

"A családtagoknak és a feleségeknek nem lenne szabad használniuk a közösségi médiát, mert amit kitesznek, annak a férjeik és a testvéreik gyakran nem örülnek."

Ronaldo édesanyját, Dolores Aveirót több mint 2,2 millióan követik a platformon, élettársát, Georgina Rodriguezt pedig több mint 18,7 millióan, így meglehetősen sokan látják, amikor kompromittáló képet tesz közzé a 26 éves modell.

Paños al aire @aloyoga

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

"Ha focista lennék, akkor biztos szeretném kifejezni a saját gondolataimat, de nem szeretném, ha Gigi vagy az anyám írna bármit is velem kapcsolatban. A családtagoknak nem kell kiteregetniük a szennyest."

A portugál válogatott csapatkapitányának nem volt mit mondania a frusztrált éjszaka után, azonban vasárnap este már tele pozitív gondolatokkal osztott meg egy képet az Instagramon, és tudatta több mint 225 millió követőjével, hogy csak előre tekint.

"Soha ne add fel, mindig a következő feladatra összpontosíts...Együtt vagyunk" – írta a bejegyzés alatt a 35 éves játékos.

Never give up, always focused on the next step...All together #finoallafine

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Forrás: rt.com
Borítókép: rt.com

Videók