TOP5: Bruno Silva brutális rúgást mért egy szurkolóra

Bemutatjuk a Sport365 e heti legolvasottabb témáit. Nr2 -


A Figueirense - Avaí mérkőzésre kilátogató nézők nem mindennapi jelenetek szemtanúi lehettek. Az Avaí két játékosa kertrecharchoz hasonló mozdulatokkal hatástanalanította az ellenfél egyik drukkerét.

A két szurkolótábor már a mérkőzés elején összecsapott egymással, Bruno Silva kiállításakor azonban tovább fokozódtak az indulatok.

A 33 éves játékos saját kispadja mögül provokálta az ellenfél szurkolóit. A drukkerek olyannyira bedühödtek, hogy betörtek a pályára. Egyikük egészen a kispadig jutott, ott azonban az Avaí tartalékkapusa egy a judoban használatos csípődobással a földre vitte őt. A feketeleves még csak ezután jött a betolakodó számára, mivel Bruno Silva is odaért hozzá és egy hatalmas rúgást mért a fejére. 

Silva akciója során a csapattársa is megsérült, mivel még ő is a földön feküdt a történtekkor. Glendsonnak ezt követően hosszú ideig jegelni kellett az arcát. 

Az esetet követően a katonai rendőrség bevonására is szükség volt, akik eltávolították a két drukkert. Ezután sem csillapodtak azonban az indulatok, a Figueirense szurkolói ugyanis egymást kezdték ütni. A mérkőzés 21 percig állt a rendbontás miatt.

A lefújást követően Silva azt állította, hogy nem provokálta a helyzetet.

"Nem provokáltam őket, tisztelem a Figueirense-t - mondta. "Csak győzelemünket kell ünnepelni" - tette hozzá.

A mérkőzésen egyébjént Pedro Castro és Jonathan Luiz góljaival 2-0-ra nyert az Avaí. 

Forrás: Sportbible.com

Borítókép: Twitter.com


 

 

Videók