Beckham kukázós videója még mindig zseniális

Három labda, három kuka és az angol szupersztár.


Az angol klasszis születésnapja alkalmából felidézzük azt a pillanatot, amikor a Santa Monica-i tengerparton bizonyította, hogy káprázatos rúgótechnikával rendelkezik.

Igencsak megosztóra sikeredett minden idők egyik legemlékezetesebb sportos reklám videója, amelyben David Beckham a Pepsijét szürcsölgetve három labdát rúg bele három különböző kukába a tengerparton.

Ha egy kicsit is szkeptikusak vagyunk, akkor felmerül bennünk a gyanú miszerint csupán kamuvideóról van szó, viszont 45. születésnapját éppen ma ünneplő sztár mindig is azt állította, hogy a 2011-es felvétel eredeti. Hiába telt el kilenc év a videó megjelenése óta, még mindig folynak viták az eredetéről a közösségi médiában.

Clive on Twitter

I don't get how people still think that video of David Beckham getting those three shots on the beach in the bins is actually real

Beckham, aki akkoriban a LA Galaxy játékosa volt, egy lehetetlennek tűnő kísérletre vállalkozott. Becks a Santa Monica-i tengerparton három lövést eresztett meg mintegy 55 méterről, és természetesen mind három kísérlete célt talált. Mi mást is tehetnénk, minthogy boldog születésnapot kívánunk minden idők egyik legkiválóbb rugótechnikájú labdarúgójának, akinek meghajolunk a jobb lába előtt.

Ön szerint trükk felvétel vagy valódi?

Kép: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Forrás: sportbible

Sport365.hu - A szabadrúgás, amikor Beckham és Giggs egyszerre rúgta el a labdát - Videó

A Manchester United legendás edzőjének, Sir Alex Fergusonnak mindig akadt néhány trükk a tarsolyában, hiszen nehéz is lenne 13 bajnoki címet nyerni fortély nélkül. Azonban az valószínűleg csak a véletlen szüleménye volt, amikor David Beckham és Ryan Giggs egyszerre végeztek el egy szabadrúgást, amivel jókora meglepetést okoztak az ellenfél kapusának, és alighanem egymásnak is.

Videók