Barcelona-Messi ügy: argentin újságíró öntött olajat a tűzre

Bízhatnak a Barca drukkerei?


A legfrissebb hírek szerint Lionel Messi 2023 nyarán visszatér egykori együtteséhez.

Messi tizenéves korában csatlakozott a Barcelonához, ahol 17 évet töltött el. A katalánoknál töltött karrierje 2021-ben ért véget, azt követően, hogy a klub az anyagi helyzete miatt nem tudta őt megtartani. A zokogva búcsúzó argentin ezt követően kétéves szerződéssel csatlakozott a Paris Saint-Germainhez. Bár az idei szezonban jobban érzi magát a franciáknál, úgy tűnik Messi ideje hamarosan lejár a klubnál.

Az argentin újságíró, Veronica Brunati arról számolt be, hogy Messi a 2022/23-as szezont követően újra csatlakozik a Barcához.


A hétszeres aranylabdás visszatéréséről már korábban is írtak. Először a klub elnöke, Joan Laporta jelentette ki, hogy szeretné nyélbe ütni az üzletet, néhány nappal ezelőtt pedig a Barcelona alelnöke, Eduard Romeu nyilatkozott arról, hogy pénzügyileg nincs akadálya Messi visszatérésének.

„Pénzügyileg lehetséges lenne, mert ha visszatérne, az szabadon igazolhatóként tenné azt” – mondta a Catalunya Rádiónak.

„De ez egy döntés, amelyet az edzői stábnak és a játékosnak kell meghoznia. Nem az én feladatom (a döntés meghozatala), de életképes lenne. Ő a klub ikonja. Ez mindig az otthona lesz, de ez technikai döntés lesz” – tette hozzá.

Borítókép: Catherine Steenkeste/Getty Images

 

Videók