Bale-t a Southampton üldözi, neki azonban mások az elképzelései

Nem ehhez az angol klubhoz húzza a szíve.


A 32 éves Gareth Bale várhatóan a szezon után távozik a Real Madridból. A legújabb információk szerint a Southampton új tulajdonosa azonban szemet vetett rá és már ebben a hónapban leigazolná őt.

A walesi játékost klubja az előző szezonban kölcsönadta a Tottenhamnek, a mostanira azonban visszatért a Real Madridhoz.

A támadó a szezon elején többször is bizonyíthatott, ám három bajnoki után előbb térd-, majd vádlisérülést szenvedett. A 32 éves játékos már rendbe jött azonban nem szerepel a Real Madrid tervei közt.
Bale szerződése a szezon végén lejár, de az El Nacional értesülései szerint Florentino Perez elnök még ebben a hónapban ingyen elengedheti, hogy megszabaduljon a magas fizetésétől.

Az információk szerint pedig a Southampton nagyon szeretné szerződtetni Bale-t. A Sport Republic nemrégiben többségi részesedést vásárolt az angol klubban.

A többségi tulajdonos Dragan Šolak szorgalmazza Bale megszerzését, és már meg is kezdte a tárgyalásokat a játékos ügynökével, Jonathan Barnettel. A nagy probléma azonban az, hogy még meg kell győzniük a játékost, ő ugyanis inkább a Tottenhamhez menne.

Az El Nacional azt írja, Antonio Conte szívesen fogadná Bale-t, ha a Tottenham meg tud állapodni az ügynökkel a szerződésről.

Bale Southamptonban nevelkedett, amely 2007 nyarán eladta a Tottenhamnek.

Forrás: fotbolltransfers.com

Borítókép: Facebook.com/Real Madrid C. F.

Videók