Az egykori válogatott labdarúgót saját felesége akarta megöletni egy bérgyilkossal

Mintha csak egy török tévésorozatról lenne szó.


Elképesztő sztori látott napvilágot, ugyanis a korábbi török futballsztár, Emre Asik feleségét azzal vádolták, hogy 1,3 millió dollárt ajánlott egy bérgyilkosnak, hogy megölje férjét.

A Hürriyet Daily News információi szerint Yagmur Asik először szeretőjét, Erdi Sungurt bízta meg a feladattal, ő azonban visszakozott, ezért keresett meg egy bérgyilkost, hogy végezze el ő a piszkos munkát, majd a holttestet temesse el egy olyan helyre, ahol senki sem találja meg.

"Yagmur a szeretőm volt. Az volt a célja, hogy Emre Asik halálával rengeteg vagyont örököljön. Arra kért, hogy öljem meg a férjét, de én nem voltam erre hajlandó." - mondta Sungur az ügyészeknek tett vallomásában.

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Herşey değişir bazen zamanla bazen bir insanla...

Yağmur Sarnıç (@yagmursarnicofficial) által megosztott bejegyzés,


Miután Sungur nemet mondott a feladatra, Yagmur egy bérgyilkoshoz fordult, akinek nem kevesebb, mint 10 millió török lírát (1,3 millió dollár) ajánlott fel. A feleség állítólag még fegyvert is biztosított a bérgyilkosnak, akivel közösen elmentek megnézni azt a területet, ahová a 47 éves egykori labdarúgó testét elásták volna. A bérgyilkos aztán az utolsó pillanatban kihátrált és elmondta az egész tervet Emre Asiknak, aki feljelentette feleségét, és benyújtotta a válópert.

Gyilkossági kísérlet gyanúja miatt Yagmur és Sungur ellen eljárást indítanak. A tárgyalás időpontját hamarosan kitűzik.

 

 

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Yağmur Sarnıç (@yagmursarnicofficial) által megosztott bejegyzés,


Yagmur és Emre Asik egyébként 2012-ben házasodott össze Franciaországban, három közös gyermekük van.

Forrás: rt.com

Borítókép: yagmursarnicofficial

Videók