Ancelotti teljes vállszélességgel kiáll Ronaldo mellett

A mester nem ért egyet a kritikákkal.


Cristiano Ronaldót az elmúlt időszakban sok kritika érte, egykori mestere, Carlo Ancelotti ugyanakkor kiáll a portugál mellett.

Az ötszörös aranylabdás sokszor került reflektorfénybe az elmúlt hetekben. Nem sokkal a világbajnokság rajtja előtt a Piers Morgannek adott interjúja miatt bírálták, de a vb alatt sem volt körülötte nyugalom. Elsőként arról lehetett olvasni, hogy a válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos nem nézte jó szemmel a játékos reakcióját, majd arról szóltak a hírek, hogy Roaldo azzal fenyegetőzött, összepakol és otthagyja a tornát.

Bár ezek miatt az utóbbi időben sokan elpártoltak a játékos mellől, egykori edzője, Carlo Ancelotti a támogatásáról biztosította őt.

„Ronaldo valószínűleg még mindig a 20-as éveiben jár, mert jól van, és a testében megvannak a válaszok a kérdéseire. A verseny kemény lett” – mondta, majd hozzáfűzte, neki sosem volt gondja a portugállal.

„Két évig edzettem őt, és nem volt probléma. Valójában ő oldotta meg őket helyettem. Cristiano jól edz, odafigyel a részletekre, és könnyen kezelhető volt. Ő egy kivételes játékos.”

Borítókép: Angel Martinez/Real Madrid a Getty Images

Videók