Ancelotti Mbappéról: nem beszélünk róla

A szakember rövidre zárta az ügyet.


A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti most először beszélt Kylian Mbappéról azt követően, hogy a francia szerződést hosszabbított a PSG-vel.

Ahogy arról beszámoltunk, Kylian Mbappé hosszas huzavona után úgy döntött, mégsem igazol a Real Madridba, hanem hosszabbít jelenlegi együttesével, a PSG-vel.

A játékos döntésén sokan felháborodtak. Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője ugyanakkor nem akart túl sokat foglalkozni az üggyel.

„Nem beszélünk azokról a játékosokról, akik nem tagjai ennek a klubnak”
– mondta Ancelotti.

"Tiszteljük a játékost, a döntését, de keményen kell dolgoznunk, mert valami nagy dolog készül, a döntőre kell fókuszálnunk” – tette hozzá, utalva arra, hogy a Real Madridnak szombaton a Bajnokok Ligája fináléjában kell megállnia a helyét.


Ancelotti hallgatása Mbappén azonban nem tarthat örökké, mivel a játékos ügyelt arra, hogy ne égesse fel maga mögött a hidat.

„Már nem töprengek a jövőn, csak a jelenre gondolok, ezért új szerződést írtam alá még három évre a Paris St-Germainnel. Először is a Real Madrid elnökével beszéltem, mert nagyon tisztelem őt és a klubot. Szerintem fontos volt, hogy személyesen mondjam el, nem megyek. Ahhoz, hogy nagyszerű játékos legyél, őszintének kell lenned, és minden nagyszerű és jó volt, mert jó a kapcsolatunk” – mondta Mbappé az átigazolásáról.

A helyzet miatt nemcsak a Real Madrid volt dühös, hanem a La Liga is, mely felfedte, panaszt fognak tenni amiatt, hogy a PSG nem tartja be az UEFA pénzügyi fair play-jét.

Borítókép: twitter.com/Real Madrid CF

 

Videók