A Real négy játékosát is beáldozná Pogbáért

A spanyol csapat továbbra sem tett le arról, hogy a nyáron megszerezze Paul Pogbát a Manchester Unitedtől.


Külföldi lapértesülések szerint a Real Madrid kész négy játékosától is megválni a nyáron, annak érdekében, hogy Paul Pogbát megszerezhesse a Manchester Unitedtől.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Paul Pogba nyáron távozik a Manchester Unitedtől. A játékos a 2019/2020-as szezonban összesen nyolc mérkőzésen lépett pályára, ebből hat alkalommal a Premier League-ben. Ennek oka, hogy a szezon eleje óta bokasérülés hátráltatta. Amennyiben a világbajnok labdarúgó valóban elhagyná az Old Traffordot, akkor a legvalószínűbb opció, hogy a Real Madridban köt ki, ugyanis Pogba a spanyol csapat kívánságlistájának elején szerepel.

A Mirror szerint négy játékosától is megválna a Real, hogy az értük kapott pénzből finanszírozza Pogba átigazolási díját. A négy játékos név szerint Martin Odegaard, James Rodriguez, Lucas Vazquez és Brahim Diaz.

A Vörös Ördögök vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer szeretné megtartani Pogbát, de elképzelhető, hogy ez nem lesz elég, amennyiben a középpályás úgy dönt, hogy távozni akar. Az viszont sokkal inkább valószínű, hogy a United legalább annyit akar kapni játékosáért, amennyit 2016-ban fizettek a Juventusnak, tehát 89 millió fontnál olcsóbban nem adnák el Pogbát. A Királyi Gárdánál ezt az összeget szeretnék csökkenteni, legalább úgy, hogy az üzlet részét képezné a korábban említett négy labdarúgó bármelyike.

Ön szerint Pogba távozni fog a nyáron? Írja meg nekünk kommentben.

Forrás: sportbible

Kép: Michael Regan/Getty Images

Videók