A Newcastle lecsapna Neymarra!

A brazil nemrég hosszabbított a PSG-vel.


Sajtóhírek szerint a Newcastle United labdarúgó csapata szeretné megszerezni a PSG brazil sztárját, Neymart a mostani nyári átigazolási időszakban.

A brazil labdarúgó tavaly négy éves szerződéshosszabbítást írt alá a francia csapattal, a brazil labdarúgónak nem feltétlen tett jót, hogy Mbappé maradt a PSG-nél.

Mivel Mbappé helyzete jobb, mint Neymaré elképzelhető, hogy a brazil kegyvesztetté válik és távozhat a francia fővárosból.

Az is lehet, hogy az új sportigazgató számára Neymar komoly akadály lehet a PSG ujjáépítésére.

A francia Lequipe információi szerint a Newcastle komolyan érdeklődik NEymar iránt. Kevés klub engedheti meg magának, hogy Neymart leszerződtesse, de a szarkák szaúdi tulajdonosa heti 490000 fontos fizetést kínálnak neki és a Newcastle ezt teljesíteni tudná.

Neymart több klubbal, a Real Madriddal, a Liverpoollal, a Manchester Uniteddel, és a Manchester Cityvel is hírbe hozták, de úgy tudni egyikük sem tett komolyabb ajánlatot érte.

Korábbi klubja, a Barcelona nem jöhet szóba, Laporta kijelentése miatt, aki azt állította, hogy csak ha nem kell átigazolási díjat fizetnie érte.

„Azok a játékosok, akik olyan csapathoz szerződnek, mint a PSG, pénzéhesek." - jelentette ki a Barcelona elnöke, Joan Laporta.

 

Annak ellenére, hogy a PSG nyitott a transzferre, úgy vélik, Neymar nem akar távozni, eltökélt szándéka, hogy trófeákat nyerjen a francia csapattal, különösen BL-t.

A Newcastle élénken érdeklődik a brazil iránt, eltökélt szándékuk, hogy jobb helyen végezzenek a Premier League-ben és a tulajdonosok hosszú távon a bajnoki cím megszerzését tűzték ki célul.

A Newcastle komoly érdeklődését hűen tükrözi, hogy Trippierért és Guimaresért 100 millió eurót fizettek annak idején. Az már más kérdés, hogy Neymar el fogja –e hagyni Párizst.

Borítókép: GettyImages 
Forrás: sportbible.com 

Videók