A hét legkellemetlenebb sérülése: vérző nemi szervvel hagyta el a pályát - Videó

Ezt még nézni is fáj. - Heti Top5: ezt is sokan olvasták a héten a Sport365 oldalán.


A Flamengo védője, Gustavo Henrique borzalmas sérülést szenvedett a Corinthians elleni mérkőzésen vasárnap, ugyanis a legbecsesebb kincse sínylette meg az ütközést, ami után fájdalmas arccal és véres nadrággal hagyta el a pályát.

A brazil védőt már az első félidőben le kellett cserélni, miután egy ütközés során az ellenfél egyik játékosa rálépett a férfiasságára.

null

Flamengo CB Gustavo Henrique has been subbed off after suffering from a testicle injury. Painful pic.twitter.com/h1yJjXhPU7


A 27 éves játékos először csupán nadrágot cserélt, majd egyből vissza is tért a pályára, hogy folytassa a játékot. Azonban hat perccel a félidő előtt Domenec Torrentnek le kellett hoznia a játékosát, aki a fájdalom miatt már nem bírta ki a szünetig sem.

null

Traumatismo en el testículo.Ese es el diagnóstico de Gustavo Henrique, defensor del Flamengo, que durante el juego ante Corinthians sufrió un golpe en la zona baja.No dejaba se sangrar, fue sustituido y queda un par de semanas fuera. @Futgol970py / @Universo970py pic.twitter.com/ZHAEhpLDci

 

null

Substituição no #Flamengo: após Gustavo Henrique se queixar de dores, o zagueiro foi substituído por Noga. Equipe @PaparazzoRN pic.twitter.com/Rg5hbrDJMN


A hírek szerint a Flamengo orvosi stábja még a helyszínen elállította a vérzést, de a brazil hátvéd orvosi kezelésre szorult.

A klub kedden kiadott egy közleményt a közösségi médiában a játékos állapotáról. Az urológiai vizsgálat után kiderült, hogy Henrique a következő három napban még orvosi megfigyelés alatt lesz, ez idő alatt pedig kényszerpihenő és antibiotikum-kúra vár rá.

null

O atleta Gustavo Henrique passou por avaliação com o urologista Paulo Henrique, que recomendou repouso de três dias e antibioticoterapia. Segue sob os cuidados do Departamento Médico. #CRF


Sovány vigasz lehet Henrique számára, de csapata az egy gólos hátrány után fordítani tudott, és végül 5–1-re diadalmaskodott a Corinthians felett.

Forrás: sportbible

Kép: Twitter/SelecaoTalk

 

Videók