A keleti és nyugati futballvilág találkozása Budapesten

Ezt ígérti a Football Forum 2024


Hriszto Sztoicskov, Ioan Lupescu, Mauro Leo, Nicola Innocentin, Dr. Erkut Sogut és Frank Ludolph. Ilyen neveket hozott el tavaly Budapestre a Football Forum, amely idén is neves előadókkal és témákkal várja az érdeklődőket a április 23-án a Groupama Arénában.
Hiszen itt lesz majd Andrea Sartori, a Football Benchmark ügyvezető igazgatója, Mark Ruijl, a Feyenoord nemzetközi vezetője, Martin Riha, a Slavia Praha vezérigazgatója, Gareth Jennings, az UAE Pro League technikai vezetője. De eőadást tart Jörg Jakob, a Kicker főszerkesztője, Fergal Harkin, a Standard Liege sportigazgatója mellett Kubatov Gábor az FTC elnöke is.

A Football Forum Hungary célja nem változott: Hidat építeni kelet és nyugat futballkultúrái között, lehetőséget teremtve a régióban való együttműködésre, tudás- és tapasztalatcserére. A résztvevőknek lehetősége lesz találkozni a legváltozatosabb iparági gyakorlatokkal Közép-Európából, Nyugat-Európából és a Közel-Keletről is, gazdagítva a futballüzlet hátterében zajló fejlődést és innovációt.

"A konferencia megszólalói a sportág különböző területein rendelkeznek elmélyült tudással, mint például a sportújságírás, klubmenedzsment és stratégiai tanácsadás, így a Football Forum 2024 is ígéretes lehetőséget kínál a játék fejlődésével kapcsolatos beszélgetésekre és az ebből adódó lehetőségekre" – áll az esemény meghívójában.

Tavaly közel 500 résztvevője volt a rendezvényen, aki ott szeretne lenni az idén, az esemény honlapján tud regisztrálni.

 

Videók