Dani Alves adósság-csapdában

A kegyvesztett hátvéd Dani Alves visszaadta a Neymar édesapjától kapott 150 000 eurós jogsegélyt, amelyet azért kapott, hogy szabadlábon védekezhessen az ellene felhozott szexuális zaklatás vádjával szemben


Ines Guardiola, Alves ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy ügyfele a múlt héten visszautalta a pénzt, miután óvadék ellenében szabadult a börtönből.
A brazil válogatott és Barcelona korábbi védőjét bűnösnek találták egy nő szexuális zaklatásában egy barcelonai szórakozóhelyen 2022 februárjában. A brazil sztárt négy és fél év büntetésre ítélték, de a múlt héten elhagyta a börtönt, miután kifizette az 1 millió eurós óvadékot, így szabadlábon várhatja a fellebbezése eredményét.

Korábban azt írták a lapok, hogy Neymar apja a teljes óvadékot letette Alves helyett, de ezt cáfolták a felek.

A hírek szerint Alves egy brazil magazinnak köszönhetően tudta kifizetni az 1 millió eurót. A lap ezért cserében megszerezte az élettörténetéhez kizárólagos kiadói jogait. Az óvadék letétele után Alves állítólag újra felvette a kapcsolatot az elidegenedett feleségével, aki az első letartóztatását követően elhagyta a brazilt. Más információk szerint pedig extravagáns partit is rendezett otthonában a börtönből való kiszabadulás éjszakáján.

(Fotó: goal.com)
 

Videók