Máris közös tetoválás, egy héttel a börtönből szabadulás után!

Az ex-Barcelona-játékos, a nemi erőszakkal megvádolt, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezett Dani Alves és modell felesége, Joana Sanz mindössze egy héttel az 1 millió dolláros óvadék letétele utáni feltételes szabadlábra kerülés után közös tetoválást készíttetett.


A korábbi brazil válogatott szélsőhátvédet Februárban ítélték 4 és fél éves szabadságvesztésre, egy katalán szórakozóhelyen 2022 decemberében elkövetett állítólagos nemi erőszak okán. A játkos 15 hónapot töltött le büntetéséből, miközben folyamatosan fellebbezett a bírósági döntés ellen, hogy aztán egy hete 1 millió dolláros óvadék megfizetése mellett feltételesen szabadlábra kerüljön. Alves számos, a bíróság által szabott feltételnek kell, hogy megfeleljen: sem a brazil, se ma spanyol útlevelét nem birtokolhatja, és hetente jelenése van a bíróságon.

Azért az élet nem olyan rossz az ex-játékos számára. Mi is beszámoltunk egy hajnali 5-ig tartó „szabadulási buliről”, most pedig minden arra utal, hogy a hűtlen – és vagy erőszakos, vagy nem – férjek megbocsájtott a felesége. Sanz asszony hiába adta be a válókeresetet férje letartóztatása után, az ügyet halasztották, nem mellesleg a 31 esztendős modell tanúskodott is a nemi erőszakról szóló bírósági tárgyalás során, természetesen férje védelmében.

Sanz most pedig posztolt, méghozzá olyan képet, ami újbóli összeborulást sejtet férj és feleség között. Egy közös tetoválást osztott meg közösségimédia-felületén Mrs. Alves, „1+1=1”-et ábrázol a motívum. Emellett magvas gondolatok is szerepeltek egy másik IG-történetben:

“Legyen ez a hónap jó, legyél erősebb, mint voltál tegnap. Légy tökéletesen hálás a létezésedért, mindentől függetlenül. Kapj és adj is szeretet, találd meg a békédet és a boldogságodat mindenben, amiért harcoltál, és mindenben, ami még előtted áll. Legyen április mindenki számára pozitív!”

A feleség a jelek szerint pontot tett az ügy végére, a bíróság azonban egyelőre még nem. Alves a testi kapcsolat létrehozását nem tagadja, ám ellentétben vádlójával, közös megegyezésen alapuló aktus megtörténését, nem pedig erőszakot állít. És a fellebbezésével igyekszik is bizonyítani igazát, elkerülve a börtönbe való visszatérést.

(Borítókép: Getty Images; Fotó: Instagram/JonaSanz)
 

Videók