"Cristianót felajánlották a Laziónak, de ők csak az "igazi" Ronaldót akarták"

Ma már talán bánják, hogy így döntöttek. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A Laziónak lehetősége lett volna rá, hogy szerződtesse a pályafutása elején lévő Cristiano Ronaldót, azonban nem tartott igényt a játékosra.

A most 38 éves Cristiano Ronaldo nagyszerű karriert futott be, melynek során számos trófeát nyert a Real Madrid, a Manchester United és a Juventus színeiben. Pályafutása elején a portugált felajánlották a Laziónak, az olasz klub azonban visszautasította ezt, mert inkább Ronaldo Nazariot szerette volna megszerezni. Erről nemrég az ügynökként dolgozó Alessandro Moggi olasz ügynök.

„Mendes (Ronaldo ügynöke) Calleri (a Lazio akkori sportigazgatója) jó barátja volt, ezért Cristianót javasolta Cragnottinak (a Lazio Elnöke), de ő azt válaszolta, hogy nem akarja szerződteni, mert inkább az "igazi" Ronaldót szeretnék megszerezni, szóval végül nem tárgyaltak" – mondta Moggi a Calciomercato.com-nak.

Bár lehet, hogy akkor jó döntésnek tűnt a lehetőség visszautasítása, Crsitano Ronaldo eredményeit szemügyre véve azonban az olaszok ma már valószínűleg bánják azt, hogy nemet mondtak.

Borítókép: Yasser Bakhsh/Getty Images

Videók