Mbappé bojkottálta a válogatott fotózását

Nem adja bármihez a nevét.


Kylian Mbappe nem volt hajlandó részt venni a francia válogatott fotózásán, a képek felhasználása körül kialakult jogvita miatt.

A vb-győztes franciának nincs könnyű éve. először a Real Madrid és a PSG közti huzavona miatt került hónapokig reflektorfénybe, majd a Neymarral való összeütközéséről cikkeztek. Ezt követően a Paul Pogba körül kialakult botrányba is belekeveredett a neve. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a válogatottnál sem talál nyugalomra.

A L'Equipe szerint a támadó megtagadta, hogy részt vegyen a válogatottal egy fotózáson, mivel a képek felhasználása körüli vita még mindig nem tisztázódott.

A jelentés szerint ez nem a pénzről vagy a kapzsiságról szól, hanem sokkal inkább annak ellenőrzéséről, hogy mire használják fel a képet, és mely cégek.

Mbappe állítólag már márciusban bojkottot kezdett bizonyos cégek ellen, és tárgyalni akart az FFF-fel, de ez nem sikerült. A támadó a francia szponzoroktól származó összes pénzt jótékony célra fordítja, de állítólag nem akar együttműködni néhány gyorséttermi és szerencsejáték-márkával. Így az okozhatja a problémát, hogy a francia válogatott fő szponzorai közé tartozik az Uber Eats, a KFC és a Coca-Cola.

Borítókép: Roland Krivec/DeFodi Images a Getty Images

Videók