Messi apja reméli, hogy fia visszatér a Barcelonába

A hétszeres aranylabdás édesapja örülne ha fia újra egykori klubjában játszana.


Lionel Messi és a Barcelona az örökkévalóságig elválaszthatatlanok maradnak, ugyanakkor a játékos távozásának módja miatt mindkét félnek savanyú marad a szájíze. Messi édesapja most azt reméli, hogy a csorbát sikerül kiköszörülni.

Jorge Messi nemrég Barcelonába utazott, ahol a reptéren számos sajtóorgánum próbálta őt megszólítani fia párizsi szezonjával, illetve az esetleges visszatérésével kapcsolatban.


A hétszeres aranylabdás apja azt mondta, hogy fia boldog volt Párizsban, és úgy tűnik, hogy Messi a nyáriszünet erejéig sem utazik vissza a katalán városba.

Arra kérdésre azonba, hogy az argentin valaha visszamegy-e a klubba, Jorge azt felelte: reméljük igen.

A játékos esetleges visszatérése persze nem ilyen egyszerű, mivel a klub jelenlegi elnöke az a Joan Laporta, aki korábban megígérte, hogy megtartja Messit, de mégis hagyta távozni. Másrészről, ha a felek esetlegesen még meg is állapodnának, még a Paris Saint-Germainnel is meg kellene egyezniük, ami komoly vita tárgyát képezné.

Jorge válaszából mindenesetre arra lehet következtetni, hogy a Messi-család még mindig a szereti Barcelonát, és nyitott lenne az ötletre.

Borítókép: Facebook.com/FC Barcelona

Videók