Amikor Ronaldo egy tóba hajította a riporter mikrofonját - videó

Még öt év távlatából is sokan emlékeznek erre a mozzanatra.


A 2016-os Európa-bajnokság emlékezetesnek bizonyult Cristiano Ronaldo számára.

Az ötszörös aranylabdás a nemzeti együttessel is felért csúcsra, miután Portugália 2016-ban megnyerte a kontinenstornát. A Real Madriddal trófeát trófeára halmozó játékos ezzel válogatott szinten is megszerezte első jelentősebb trófeáját.
A franciaországi dicsőséghez vezető út azonban nem volt könnyű az együttes számára, mivel Portugália csak harmadikként jutott tovább a csoportkörből, úgy, hogy meccset sem tudott nyerni ebben a szakaszban. Ronaldo számára sem volt ez az időszak egyszerű, mivel Ausztria ellen elhibázott egy büntetőt.

A magyarokkal vívott meccsük előtt Ronaldóban egyre nőtt a feszültség, amit az egyik riporteren sikerült levezetnie.

Miközben az ötszörös Aranylabdás játékos Lyonban sétált csapattársaival, Diogo Torres, a CMTV riportere tett fel neki egy kérdést. Ám ahelyett, hogy választ kapott volna a Real támadójától, az újságíró alig hitt a szemének, amikor Ronaldo megragadta a mikrofonját, és bedobta a tóba, amely mellett elhaladtak.Az bizonyos, hogy a játékosokra akkoriban nagy nyomás nehezedett, de azt még az érintett riporter sem tudta megmondani, mi válthatta ki a portugál klasszisból a szokatlan reakciót.

Torres akkoriban így nyilatkozott az esetről a BBC-nek:

"Nem tudom, miért tette. Azt hiszem, ez egy pillanatnyi dolog volt. Azt hiszem, nem tette volna meg, ha elgondolkodik rajta. Egy nagy portugál újság tévécsatornája vagyunk. Rengeteg hírt adunk ki róla. Néhányat nem szeret. Talán ezért tette. De ez nem személyes dolog” – fejtette ki.

"Nem kértem bocsánatot Ronaldótól vagy a csapattól” – tette hozzá.

Forrás: givemesport.com

Borítókép: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images

Videók