Eriksen videóüzenetben biztatja a szívműtétre váró kislányt

Megható gesztus.


A dán válogatott játékosa Christian Eriksen egy szívbeteg kilencéves kislány kérését teljesítette.

Az Internazionale játékosának a 2021-ben megrendezésre kerülő labdarúgó Eb első csoportmeccsén leállt a szíve. A pályán összerogyó játékost hosszú percekig élesztették újra, a gyors beavatkozásnak köszönhetően azonban sikerült megmenteni az életét. Eriksennek szívében ezt követően egy beültethető defibrillátort helyeztek el.

Nemrég egy kilencéves, szívműtétre váró kislány szülei keresték meg őt, az internet segítségével. A játékos teljesítette a gyerkőc kívánságát és bátorító üzenetet küldött neki.

„Szia Evie! Köszönöm az aranyos levelet. Bízom benne, hogy jól vagy és jó a kedved a műtét előtt."

"Sosem jó kórházba kerülni, de tudom, hogy az orvosok tudják, mit csinálnak. Úgy gondolom, hogy hamarosan visszatérhetsz majd a rendes életedhez. Én is így voltam, és biztos vagyok benne, hogy veled is így lesz. Minden jót, remélem majd találkozunk!” – mondta Eriksen.

 

A videót a kislány szülei tették közzé, amihez történetüket is leírták.

Tegnap este ez történt. Végrehajtottuk a küldetést! Mindannyiunkat lenyűgözött a barátaink és a számunkra teljesen ismeretlen emberek segítsége. Közel ötszázan osztották meg a bejegyzésünk, így eljutott egy kedves dániai férfihez, Kasperhez."

"Nagyon csodálatos ember vagy Christian Eriksen! Köszönöm szépen, hogy teljesítetted Evie kívánságát” – írták bejegyzésükben.

Borítókép: Facebook.com/Nicci Martin

Videók