Ronaldo már megint egy üveg kóla miatt "borult ki"

Pontosabban kettőtől.


Cristiano Ronaldo nem nézte jól szemmel a sajtótájékoztatóra elé helyezett üdítőitalt.

A Portugál válogatott ma este kezdi meg szereplését a 2021-re halasztott kontinenstornán, hazánk válogatottja ellen. A mérkőzés előtti este a portugálok részéről a szövetségi kapitány Fernando Santos mellett az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo jelent meg az eseményen, ami nem indult zökkenőmentesen.

Amikor a Juventus játékosa meglátta az elé lerakott 2 üveg kólát morcos lett, majd gyorsan arrébb pakolta őket, majd magához rántotta a vizespalackját és annyit mondott: igyatok vizet. Ezt követően a szövetségi kapitány elkezdte nyilatkozatát a játékos pedig unott arckifejezéssel babrált telefonjával az asztal alatt.

Cristiano Ronaldo desprecia y quita refresco en plena conferencia

El capitán de Portugal no se abstuvo de retirar dos bebidas de un gran patrocinador de la Eurocopa, con tal de mostrar su desprecio hacia el producto.#CR7 #C...


Ronaldónak nem először gyűlik meg a baja az üdítővel. Az egészséges életmód iránt elkötelezett labdarúgó legutóbb tavaly év végén beszélt arról, hogy mennyire gyűlöli a cukros üdítőket, és szinte felrobban az idegtől, ha meglátja azokat gyermekei kezében. A Coca-cola részvényeinek ára 1,6 százalékkal 55,22 dollárra esett vissza, míg a Coca-Cola piaci értéke 242 milliárd dollárról 238 milliárdra zuhant. Ez a Ronaldo-hatás.

 

Sport365.hu - Ronaldo: Felrobbanok az idegtől, mikor a fiam kólát iszik

Cristiano Ronaldo a Globe Soccer díjátadóján fia jövőjéről is beszélt. Elárulta, nem várja el gyermekeitől, hogy kövessék a példáját, de azt nem szereti, amikor egészségtelenül étkeznek. Bár a portugál az év labdarúgója szavazáson csak a második lett Robert Lewandowski mögött, idei mérlegét nézve sem lehet oka a panaszra.


Borítókép: Twitter.com

 

Videók