Melyik volt az Eb legszebb védése? - Videó

Pickford védése? Vagy Sommer bravúrjai? Esetleg az ukrán kapus, Buschan védte a legszebbet?


A tavalyi évről idénre elhalasztott Európa bajnokságot június 11 és július 11-e között rendezték meg 12 európai városban.

A mérkőzések egyik helyszíne a magyar főváros Budapest volt, és a magyar labdarúgó-válogatott két mérkőzést is játszhatott a Puskás Arénában.

A koronavírus-járvány árnyékában megtartott kontinenstorna során számtalan jó mérkőzést, meglepetést sok örömet nagyszerű gólokat és parádés védéseket láthattak a szurkolók.

Az Európai Labdarúgó Szövetség Facebook oldalán közzétett videóban láthatjuk a legszebb védéseket.

Ezek között szerepel a svájci kapus, Yann Sommer néhány bravúrja a franciák ellen, Jordan Pickford nagy védése a németek ellen.

A legszebb védések itt láthatók.

 

Borítókép: 

 

Sport365.hu - Emlékszik Gareth Bale gólpasszára? És Sterling kiugratására? - Videó

Amikor a labdarúgásban világeseményről beszélünk, mindig az Európa-bajnokságokra vagy a világbajnokságokra gondolunk. Ezekre nagyon sokáig nem tudott kijutni a magyar labdarúgó-válogatott végül 2016-ban megtört a jég. Sikerült kijutnia Magyarországnak az Európa-bajnokságra. Négy évvel később ez ismét sikerült a magyar nemzeti együttesnek, így két egymást követő világeseményen is ott lehettünk.

Sport365.hu - Cseh játékosé lett a kontinenstorna legszebb találata

Június 14-én, a csoportkör első fordulójában a csehek Schick duplájával 2-0-ra legyőzték Glasgow-ban a skótokat. Az 52. percben a Bayer Leverkusen középcsatára kapott egy átadást a felezővonalnál, de ahelyett, hogy megindult volna, egy fantasztikus lövéssel, a félpálya közeléből, 45,44 méterről átemelte a hazaiak kapusát, megszerezve ezzel az Európa-bajnokságok történetének egyik legszebb gólját.

Videók