Hamann: Cristiano Ronaldo bolondnak tűnik

Dietmar Hamann finoman odaszólt a portugál klasszisnak.


Didi Hamann visszavonult labdarúgó, nagyon kritikus a portugálok sztárjával a Németország elleni mérkőzésen tanúsított viselkedése miatt.

A német válogatott egygólos hátrányból fordítva magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a portugál csapat felett szombaton a labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű F csoportjának második fordulójában, Münchenben. Cristiano Ronaldo a Portugália – Németország mérkőzés egyik főszereplője volt. A hazaiak szerezték meg a vezetést, egy látványos kontrából, de később egyeseknek nem tetszett a pályán tanúsított hozzáállása.

Az egyik legkritikusabb a portugálokkal Didi Hamann volt. Az egykori német labdarúgó kommentátorkodik az Európa-bajnokságon, és elég keményen beleállt Cristianóba a pályán tanűsított viselkedése miatt.

„Ostobaság amit művelt a pályán, átemelte Rüdiger felett a labdát, úgy tesz, mint aki elkapná, majd hátat fordít és félrenéz. Csodálatos játékos, tudjuk, hogy mire képes. Viszont, úgy gondolom, bizonyos szempontból lekicsinyli riválisát. Igen, Messi és ő a legjobbak, de Ronaldo bolondnak tűnik” - mondta Hamann az RTÉ-ben.

Forrás: marca.com és mirror.co.uk
Borítókép: punditarena.com

Videók