Griezmann elismerte, a magyarok megnehezítették a dolgukat

A francia ugyanakkor nincs kétségbeesve a továbbjutást illetően.


Nem aggódik a továbbjutást illetően Antoine Griezmann, aki a franciák egyenlítő gólját szerezte szombaton a magyar labdarúgó-válogatott elleni Eb-mérkőzésen.

"Megvan a keretünk, láthattuk, hogy amikor Ousmane (Dembélé) pályára lépett, más lett a játék" - nyilatkozott a BeIn Sportnak a Puskás Arénában játszott, 1-1-gyel zárult szombati összecsapás után, ugyanakkor kiemelte, hogy "még a magyarok ellen is nehéz" eredményesen játszani, így nagyon jól fel kell készülniük a portugálokkal szembeni zárásra.

Véleménye szerint a francia kispadon olyan játékosok ülnek, akik adott esetben képesek hozzátenni a csapat teljesítményéhez a szükséges pluszt.

"Fontos, hogy hátul stabilak maradjunk, mint voltunk a németek ellen, és mint ahogy ezen a mérkőzésen is, egy kicsi hibától eltekintve"
- hangsúlyozta.

Karim Benzemával való játékkapcsolatát illetően úgy fogalmazott, még csak negyedszerre játszanak együtt, folytatni kell a munkát.

"Bízom az egész keretben, azokban, akik kezdenek és azokban is, akik csereként lépnek pályára" - tette hozzá.

Borítókép: Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images

Sport365.hu - Száz perc brutális küzdelem és valóra vált magyar álom a Puskásban

Magyarország döntetlennel zárt a világbajnok ellen a részben hazai rendezésű Labdarúgó-Eb-n. A magyar válogatott a mérkőzés elfő perceiben egyáltalán nem mutatta megilletődöttség jelét. A 4. percben Schäfer szerzett labdát, amiből Fiola Sallait indította, ám Varane fellökte őt. Egy perccel később Salla próbálkozott beadással, ám a francia védők kifejelték a labdát.

Videók