Felháborító, Szégyen, Takarodj – Bognár György nagyon kihúzta a gyufát a nézőknél

Többé nem akarják szakértőként hallani, látni.


A dán Christian Eriksen összeesett a pályán, újraélesztették, emiatt az első félidő végén félbeszakadt a Dánia-Finnország mérkőzés a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, Koppenhágában, a B csoportban.

Eriksen újraélesztése - egy nem sokkal későbbi Reuters-fotó tanúsága szerint - sikeres volt, a játékos a homlokát fogva, nyitott szemmel, a sajtóhírek alapján stabil állapotban hagyta el az arénát, és szállították kórházba.

Sport365.hu - "Eriksen lélegzik és tud beszélni"

A dán Christian Eriksen összeesett a pályán, újraélesztik, emiatt az első félidő végén félbeszakadt a Dánia-Finnország mérkőzés a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, Koppenhágában, a B csoportban. Egyszerűen hihetetlen. A Dánia - Finnország Európa bajnoki mérkőzésen Christian Eriksen összeesett, és eszméletlenül a földre hullott. Senki nem nyúlt hozzá, egyszerűen csak a földreesett.

Mindeközben a magyar stúdióban is zajlottak az események. Bognár György szavain mindenki - még a műsorvezető is - meglepődött. Számára nem Eriksen állapota volt az aggasztó, sokkal inkább, hogy az UEFA ennyire döntésképtelen a folytatásról. Ami még rosszabb, hogy ezután sem tudott leállni…

„Cseréljék le, aki nem akar a pályára lépni”

„Jó hírt kaptak, miért nem akarnak pályára lépni”

A nézők egyhangúan azt szeretnék, ha Bognár György SOHA többé nem lenne szakértő, sokan már az azonnali elküldését akarták a stúdióból. A közösségi médiában óriási felháborodást keltett a nézőknél, hogy miközben egy játékos életéért küzdenek (és közel sem lehettünk biztosak, hogy nem tragédia lesz az összeesésből), Bognár György az Uefát kritizálja és a meccs folytatását várja. A magyar nézők egyöntetűen álltak a bajbajutott játékos mellé és ezrével kívántak gyógyulást Eriksennek. Ugyanakkor több ezren jelezték azt is, hogy ilyen érzéketlen szakértői megnyilvánulást nem tudnak elfogadni.

 

 

Van oldal, ahol egyenesen petíciót szerveztek a szakértő ellen

 

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a műsorvezető, Berkesi Judit láthatóan valóban aggódott a játékos életéért és ugyanígy a másik szakértő, Petry Zsolt is empátiáját fejezte ki az esettel kapcsolatban. Mindez persze nem mentesíti Bognár Györgyöt. 

Borítókép: Paksi FC

Videók