Eriksenért szorít a sportvilág

A dán játékos összeesését követően rengetegen küldtek bíztató üzenetet a sportolónak.


A tegnap este Koppenhágában megrendezett Dánia-Finnország találkozó 42. percében szívszorító perceknek lehettün szemtanúi a helyszínen és a TV képernyők előtt. Az Inter középpályása, Christian Eriksen összeesett a pályán és megállt a szíve.

Csapattársa, Simon Kjaer, valamint a mentők lélekjelenlétének köszönhetően sikerült újraéleszteni a játékost, akit stabil állapotban szállítottak a koppenhágai kórházba. Az egész sportvilágot megrázta Eriksen esete.

Cristiano Ronaldo: Gondolataink és imáink Christian Eriksennel és családjával vannak. A futball világa jó hírek reményében áll össze. Remélem Christian hamarosan újra a pályán lesz. Maradj erős Chris.

 

Magyar Labdarúgó Szövetség: "Christian Eriksen állapota az UEFA tájékoztatása szerint stabil. Mihamarabbi teljes felépülést kívánunk a dán válogatott játékosának!"

 

 

 

A német labdarúgó-válogatott egy csapatképet, amelyen Christian Eriksen látható.

 


Az UEFA elnöke Alexander Ceferin gyors felépülést kívánt a dán játékosnak.

 

Borítókép: Gaston Szerman/DeFodi Images via Getty Images

 

Sport365.hu - Eriksen ébren! - Fogta a fejét a hordágyon

Egyszerűen hihetetlen. A Dánia - Finnország Európa bajnoki mérkőzésen Christian Eriksen összeesett, és eszméletlenül a földre hullott. Senki nem nyúlt hozzá, egyszerűen csak a földreesett. A dán Christian Eriksen összeesett a pályán, újraélesztik, emiatt az első félidő végén félbeszakadt a Dánia-Finnország mérkőzés a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, Koppenhágában, a B csoportban.

 

Videók