Eb TV: Eriksen élet-halál között, kiakadtak a szurkolók, dráma és katarzis

A Sport365.hu és az NB1.hu élő adásokkal jelentkezik a kontinenstorna ideje alatt.


A részben hazai rendezésű labdarúgó Eb-hez kapcsolódóan elindult az nb1.hu és a sport365.hu közös adása.

Az két szerkesztőség közös műsorának második részében Illés Zoltán, játékosmenedzser volt a vendég, vele beszélgettek a főszerkesztők. A legutóbbi résznél rövidebb, mindössze 15 perces rész annál tartalmasabbra sikeredett, hiszen elkezdődött az Európa-bajnokság, és nem is akárhogy. Szóba került, Christian Eriksen szívmegállása a Dánia – Finnország csoportmérkőzésen, ennek következményeként a szurkolók kiakadása az M4 Sport szakértőjére, Bognár Györgyre és összességében erről az egész drámai és katarzis érzésről, ami eddig az Eb-t jellemzi.

Simon Zoltánnak, az NB1.hu főszerkesztőjének Fehér Miklós tragikus esete ugrott be Eriksent látva a képernyőkön.

Bognár György szavain mindenki - még a műsorvezető is - meglepődött. Számára nem Eriksen állapota volt az aggasztó, sokkal inkább, hogy az UEFA ennyire döntésképtelen a folytatásról. Ami még rosszabb, hogy ezután sem tudott leállni…

Illés Zoltán szerint itt a kommunikáció csúszhatott el, és György nem akart ezzel semmilyen rosszat. Szerencsétlen mondatok hangoztak el, amiket érthetően sokan sérelmeztek.

Nem kellett sokat várni az Eb TV 3. részére, ahol maradt az előző adás csapata. Ebben a 17 percben szó esett a vitát gerjesztő játékosok térdeléséről, ami egy kifejezés a rasszizmus ellen, majd egy vidámabb Eb legjobbjai téma következett, és ha már legjobbak, akkor természetesen a magyar válogatott kedd esti portugálok elleni mérkőzése is szóba jött.

Amiben mindenki egyetért, hogy tiszteletben kell tartani mások döntését és véleményét. A rasszizmus nem menő dolog, és ezt a labdarúgásban nagyon szigorúan veszik. A játékosok és a klubok nem vesznek részt benne, a szurkolók pedig reméli mindenki, hogy szintén kimaradnak ezekből.

A legek kérdésre mindenki válaszolt, ki így, ki úgy, de az biztos mindenki vélemény fontos és érdekes nézzétek meg!

Borítókép: Sport365

Videók