A foci-Eb menetrendje és legfrissebb hírei egy helyen

Nézze meg, milyen meccsekre készülhet a következő napokban, és olvassa el a kontinenstorna legújabb híreit!


Június 11-én este az Olaszország-Törökország találkozóval kezdetét vette a 2021-es Labdarúgó Európa Bajnokság. A dübörgő focilázban könnyű elveszni, így egy helyen összegyűjtöttük a kontinenstorna legfontosabb híreit és a soron következő mérkőzéseket is. Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Soron következő mérkőzések:

Döntő:

Július 11., vasárnap

21:00 Anglia/Dánia - Olaszország

 

Legérdekesebb híreink a témában:

Sport365.hu - Az angolok legyőzték az utolsó leheletükig küzdő dánokat

Az angolok nagy lendülettel vetették bele magukat a játékba, a dánok pedig már néhány másodperc elteltével szabálytalanságot követtek el. Delaney belerúgott Sterlingbe, pár pillanat múlva azonban folytatódhatott a mérkőzés. Az angolok a folytatásban is nyomás alá helyezték ellenfelüket, de a dánok stabilan védekeztek. Az első jelentősebb megmozdulásra a 7.

Sport365.hu - Ön ki? Bonucci. Ezt bárki mondhatja

Furcsa közjáték „áldozata" lett Leonrado Bonucci az Olaszország-Spanyolország Eb-elődöntőt követően. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Olaszország jutott elsőként a kontinenstrona fináléjába, miután 1-1-es állást követően a büntetőpárbajban legyőzte Spanyolországot. Az Azzurók ezzel 9 év után léphetne pályára újra a bajnoki cím megszerzéséért.

Sport365.hu - "Tisztában vagyok vele, hogy az Eb után nagyobb a lehetőség, hogy egy erősebb bajnokságban folytassam"

Egyelőre még nem tudja, hogy klubot vált-e a nyáron Schäfer András, a magyar labdarúgó-válogatott és a dunaszerdahelyi DAC középpályása, de ha igen, akkor az alapján dönt majd, hogy mennyi játéklehetőségre számíthat új egyesületében.

Sport365.hu - Marco Rossit meghatotta a magyar szurkolók gesztusa

Megható videóval kedveskedtek a hazai szurkolók Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A rajongókról a szurkolói zónában készült egy rövid videó, melyben olaszul köszönik meg Rossi munkáját, és egyúttal arról is biztosítják a mestert, hogy most már az olaszoknak drukkolnak majd. A felvételt Rossi is megosztotta.

Sport365.hu - Kínos: Eltévesztette a riporter a német játékos posztját

A tegnap délutáni Forma-1-es Osztrák Nagydíjra kilátogatott a Chelsea támadója, Timo Werner is. A Sky Sport riportere készített vele egy villáminterjút, azonban a felkonferálásnál eltévesztette a posztját. "Itt van velünk Timo Werner a Chelsea és a német válogatott ... kapusa."

Borítókép: Naomi Baker/Getty Images

 

Videók