Arnautovic nem örült, hanem őrjöngött és káromkodott a gól után

Már bocsánatot kért, de nem biztos, hogy ennyivel megússza.


Észak-Macedónia labdarúgó-válogatottja vasárnap 3-1-re kikapott története első Európa-bajnoki mérkőzésén az osztrák csapattól, amely viszont hetedik találkozóján először győzött a kontinensviadalokon. Marko Arnautovic a mérkőzés után bocsánatot kért a gólja ünneplése miatt.

A 32 éves játékos a második félidőben lépett csereként pályára, és a 89. percben gólt is szerzett ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt. A felvételen jól látható, hogy Arnautovic a gólja után üvölteni kezdett, és nem szép szavakkal illette az ellenfelet és annak szurkolóit, mielőtt a csapattársai megállították volna.

David Alaba volt az, aki kőkeményen közbe lépett és lefogta csapattársa arcát. Arnautovic azóta hivatalos Instagram oldalán tett nyilatkozatában bocsánatot kért tetteiért. Elismerte, hogy "heves szavak" hangzottak el a szájából.

„Tegnap elhangzott néhány heves szó a mérkőzés folyamán tőlem, amiért elnézést kérek, főleg az észak-macedón és albán emberektől. Szeretnék egy dolgot nagyon világosan elmondani. NEM vagyok rasszista! Szinte minden országban vannak barátaim, és kiállok a sokszínűség mellett. Mindenki, aki ismer, tisztában van ezzel."

 

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók