Tuchelt kiborította a játékvezető viselkedése

A szakember szerint a spori viselkedése nem volt épp elegáns.


Thomas Tuchel nem volt lenyűgözve a játékvezető mérkőzés utáni reakciójától.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Chelsea Mason Mount, Antonio Rudiger és Timo Werner góljainak köszönhetően 3-0-ra vezetett a Real Madrid otthonában, ezzel egálra hozva a párharc állását. Ám amikor Rodrygo gólt lőtt Luka Modric gólpasszából, a negyeddöntő a hosszabbításba torkollott. A ráadásban a múlt héten mesterhármast szerző Karim Benzema ismét fejesgólt szerzett, ezzel eldöntötte a találkozót és kiejtette a „Kékeket”.

Thomas Tuchel a mérkőzést követően hangot adott annak, hogy nem volt elégedett Szymon Marciniak, játékvezető munkájával. A Chelsea edzője dühös volt, amiért Marciniak nem ellenőrizte Marcos Alonso 62. percben lőtt gólját, amit kezezés miatt elvett a VAR.

„Nagyon csalódott vagyok a játékvezető miatt, hogy nem ellenőrizte… de ezt kapod, ha a Real Madrid ellen játszol a Bajnokok Ligájában. Hatalmas hártányt kellett leküzdenünk” – mondta a The Mirrornak.

Tuchelt nem csak ez az eset zavarta, hanem az a magatartás is, amit a játékvezető a lefújás pillanatát követően tanúsított. A végső sípszót követően Marciniak odasétált Carlo Ancelottihoz és jókedvűen nevetgélt vele. Tuchel szerint ez nagyon nem volt elegáns.
„Csalódott voltam, amiért a játékvezető jól érezte magát Carlóval” – mondta Tuchel a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.


„Tudom, hogy úriember és kedves srác, de amikor oda akartam menni és megköszönni neki, láttam, hogy mosolyog és hangosan nevet az ellenfél edzőjével. Úgy gondolom, hogy ez a nagyon-nagyon rossz pillanat aa végső sípszó után. Amikor látod, hogy egy játékvezető mosolyog és nevet a másik edzővel, az nagyon rossz időzítés. Ezt el is mondtam neki” – fejtette ki.

Forrás: givemesport.com

Borítókép: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

 

Videók