Thiago Silva felesége megváltoztatta véleményét Timo Wernerről

Ez aztán a pálfordulás.


Thiago Silva felesége az első mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is végig kommentálta a Chelsea-Real Madrid találkozót és bizony az érzelmektől sem maradt mentes a videójában.

A Chelsea 2-0-ra legyőzte a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, ezzel 3-1-es összesítéssel 2012 után ismét bejutott a sorozat döntőjébe.

A sikerből a második összecsapáson Timo Werner is kivette a részét, elsőként ő talált be a spanyol gárda kapujába, ezzel megalapozva a sikert. A találatra Thiago Silva felesége, Bella is felkapta a fejét.

A nő ujjongva kiabálta a kamerába: „Werner, nagyon jó! Erről beszélek. Tudod, hogyan kell gólt szerezni. Te vagy a legjobb, barátom! Imádlak!"

Bella ezúttal is teljesen őszintén beszélt érzelmeiről, csakúgy, mint egy héttel ezelőtt, amikor még egészen más véleményről volt a játékosról.

Werner akkor egy hatalmas helyzetet hagyott ki, amit Silva felesége sem tűrt szótlanul és így kommentálta az esetet:

„Ez a karma srácok. Minden csapatban, ahol feltűnök, van egy csatár, akinek folyamatosan hiányoznak a góljai… ez a Werner, vagy mi a neve."

Bár akkor Werner némi bosszúságot okozott Bellának, nagyon úgy tűnik mostani szereplésével sikerült kiköszörülnie a csorbát.

 

Forrás: sportbible.com

Borítókép: Twitter és GettyImages

Sport365.hu - Összejött az angol házidöntő. A Chelsea hazai pályán győzött a Real Madrid ellen

A labdarúgó Bajnokok Ligája második elődöntőjének visszavágóján a Chelsea hazai pályán fogadta a Real Madridot. A találkozó elején a Real Madrid birtokolta többet a labdát, érződött, hogy Zinedine Zidane csapata van gólkényszerben. Az első 10 percben továbbra is a királyi gárda birtokolta többet a labdát. Az első lövésre a 11.

Videók