Salah újból üzent a Real Madridnak

Ez aztán a lelki hadviselés. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a sport365-ön.


Mohamed Salah újabb üzenetet küldött közösségi oldalán a Real Madridnak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Liverpool játékosa, Mohamed Salah már a „Vörösök” BL-döntőbe való bejutása után kijelentette a Real-t szeretné ellenfelének, majd a spanyolok győzelme után közösségi oldalán keresztül üzent a „Királyi Gárda” tagjainak.

Sokan úgy gondolják Salah szeretne bosszút állni, mivel a két csapat négy évvel ezelőtti fináléjában az angol gárda maradt alul, ráadásul Sergio Ramos olyan erővel ütközött az egyiptominak, hogy annak azonnal el kellett hagynia a pályát. Bár a játékos nem nyilatkozott a sérüléséről, a szurkolók nagy része úgy gondolja a spanyol szándékosan ütközött Salahnak.

Egy biztos, az egyiptomit fűti a vágy, hogy visszavágjon a 2018-as kudarcért, és minden adandó alkalmat kihasznál arra, hogy üzenjen riválisának. Ezúttal a közösségi oldalán keresztül üzent.

A játékos egy képet töltött fel magáról, melyen a Premier League legtöbb gólpasszát adó játékosnak járó díjjal és az Aranycipővel pózol. A fotóhoz pedig annyit írt, még nem végeztünk.


Salah, aki az FA-kupa döntője után lágyéki húzódás miatt pihenőre kényszerült, már teljesen felépült, így biztosan mindent megtesz majd a Real Madrid elleni szombati döntőben.

 

Borítókép: Twitter.com/Mohamed Salah

Videók