Rangnick szerint a bírók is hozzájárultak a Manchester United sikertelenségéhez

A vezetőedző szerint a játékvezetőknek meg kellett volna akadályoznia a játék tördelését.


Ralf Rangnick, a Manchester United vezetőedzője nehezményezte, hogy az Atlético Madrid folyamatosan húzta az időt és tördelte a játékot a két csapat keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésén.

A nyolcaddöntős párharcból a spanyol csapat jutott tovább az Old Traffordon aratott 1-0-s győzelmével, mivel az első meccsen 1-1-es döntetlen született Madridban.

"Úgy vélem, nagyon jó első félidőt produkáltunk. Úgy játszottunk, ahogy elterveztük, nagy energiabefektetéssel, de nem tudtuk ezt egy vagy két gólra váltani"
- nyilatkozott a mérkőzés után Rangnick, hozzátéve: tovább nehezítette a helyzetüket, hogy a szünet előtt egy ellentámadásból hátrányba kerültek.

"A második félidőben sok volt a játékmegszakítás, valaki mindig a földön hevert."

A tréner bírálta a játékvezetőt, hogy ezt nem akadályozta meg, illetve azt is megemlítette, hogy a vendégek gólját szerinte szabálytalanság előzte meg.

Kollégája, Diego Simeone csapata eltökéltségét emelte ki, és azt, hogy nagyon megdolgozott a sikerért.

"Amit ki kell emelni, az egyértelműen a csapatmunka, amely nagyszerű volt. Mint ahogy az is nagyszerű, hogy a legjobb nyolc közé kerültünk" - hangsúlyozta.

Az argentin vezetőedző szerint csapata nem elég erős ahhoz, hogy az elejétől nyomás alá helyezzen egy ilyen szintű ellenfelet, de ahhoz igen, hogy megharcoljon a sikerért.

A negyed- és az elődöntő sorsolását pénteken tartják Nyonban. Az Atlético Madrid mellett eddig a Bayern München, a Liverpool, a Real Madrid, a Manchester City és a Benfica jutott a nyolc közé. A nyolcaddöntő két utolsó, szerdai mérkőzésén a Juventus a Villarreallal, a Lille pedig a Chelsea-vel küzd a továbbjutásért.

Borítókép: manutd.com

Videók