Pirlo csak az eredménnyel lehet elégedett az olasz lapok szerint

A portálok Alvaro Moratát méltatják.


A Juventus-Ferencváros találkozó után az olasz portálok megkönnyebbülésről cikkeznek, miután csapatuk Morata hosszabbításban szerzett találatával legyőzte a magyar együttest. 

A La Gazetta Dello Sport szerint a Juventus edzője, Andrea Pirlo csak az eredménnyel lehet elégedett. Az újság kiemeli, hogy az "öreg hölgyet" meglepte Szerhij Rebrov ötvédős taktikája, míg náluk több meghatározó játékos is hiányzott.

A lap szerint a találkozót eldöntő Morata becserélése jelentette az összecsapás fordulópontját.

A Tuttosport már keményebben fogalmaz. A portál arról ír, hogy  a Juventus játéka hasonlított a Maurizio Sarri irányítása alatt látott csapathoz.  Cikkükben élesen kritizálják Dybala játékát és a zebrák védelmét is.
Megemlítik, hogy a Juventus csak azért nyert, mert Dibusznak óriási peche volt a 92. percben.

A La Repubblica szerint a torinóiak a találkozót nagyon félénken kezdték a találkozót, és a Ferencváros vezetőgólja felrázta a Juventust. A portál kiemeli, hogy Morata becserélésével felgyorsult a játék, és a 92. percben góllá érett az olasz csapat fölénye. 

Borítókép: Paolo Bruno/Getty Images

Sport365.hu - A 92. percben úszott el a pontszerzés

A Juventus otthonában játszik ma este Bl-csoportmeccset a Ferencváros, ha a hazaiak nyernek, a Dinamo Kijev pedig nem győz a Barcelona ellen, akkor a katalánok mellett a torinóiak is továbbjutnak a csoportból. A két csapat első, egymás elleni találkozóját 4-1-re a Juventus nyerte a Puskás Arénában, ám ahhoz a meccshez képest sokkal több gonddal kell ma este megküzdenie a pályaválasztónak.

Videók